Ostrygi z jabłkiem Mignonnette

Ostrygi z jabłkiem Mignonnette
Ostrygi z jabłkiem Mignonnette to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 2 porcjami. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 50 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i podnieś szalotkę, grubo zmielony pieprz, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Podobne przepisy to Ostrygi Z Jabłkiem Mignonnette, Ostrygi z sosem Mignonnette, oraz Gotowane ostrygi z Mignonnette buraków.

Instrukcje

1
Dobrze szoruj ostrygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
2
Połącz ostrygi i cydr jabłkowy w 2-qt. rondel i doprowadzić do wrzenia. Ostrygi parowe, przykryte, na umiarkowanie wysokim ogniu, aż po prostu się otworzą, sprawdzając od czasu do czasu po 3 minutach i przenosząc na talerz, gdy się otwierają. (Zaparuj płyn do gotowania na parze i wyrzuć nieotwarte ostrygi.) Ostrygi schłodzić, luźno przykryte, do ostygnięcia, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
OstrygiOstrygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Gdy ostrygi schładzają się, wlej do miski płyn do gotowania na parze ostryg przez sito wyłożone papierowym ręcznikiem, aby usunąć brud. Wymieszać 2 łyżki odcedzonego płynu wraz z pozostałymi składnikami i solą do smaku. Wyrzucić pozostałą naprężoną ciecz.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Usuń płaską połowę skorupy ostrygi i poluzuj ostrygę ostrym nożem. Ostrygi umieścić w zaokrąglonej połowie muszli. Układamy na talerzach i sosie łyżeczkowym na ostrygach.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
5
Każda porcja ma około 67 kalorii i 2 gramy tłuszczu.
6
Self
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia7
Magazyn