Ostrygi z czosnkowo-estragonową skórką

Ostrygi z czosnkowo-estragonową skórką
Jedna porcja zawiera 33 kalorie, 0g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 12 centów za porcję. Mieszanka soli, łodygi selera, grubej soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Williams Sonoma ma 9 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Ostrygi z szampanem-estragon Mignonette, Ostrygi z Creme Fraiche, cytryną i estragonem, oraz Grillowane ostrygi z pikantnym masłem estragonowym.
TrudnośćNormalny
Gotowe W17 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn