Ostrygi Rockefeller

Ostrygi Rockefeller
Ostrygi Rockefeller jest bezmleczne przepis z 24 porcjami. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 30 kalorii. Jeśli masz szpinak, sól koszerna, sos pieprzowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 624 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Podobne przepisy to Ostrygi Rockefeller, Ostrygi Rockefeller, oraz Ostrygi Rockefeller.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
4
Ostrygi oczyścić i umieścić w dużym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Wlać wystarczającą ilość wody, aby pokryć ostrygi; doprowadzić wodę i ostrygi do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
6
Wyjąć z ognia i odsączyć i ostrygi ostudzić. Po ostygnięciu odłam górną skorupę każdej ostrygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
7
Za pomocą robota kuchennego, posiekać boczek, szpinak, bułka tarta, zielona cebula, i pietruszka.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
8
Dodać sól, ostry sos, oliwę z oliwek i likier o smaku anyżu i proces, aż drobno posiekane, ale nie puree, o 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
(z Kartonu)(z Kartonu)
Cytryna, Skórka świeżo StartaCytryna, Skórka świeżo Starta
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
9
Ostrygi ułożyć w pół muszli na patelni z koszerną solą. Łyżka trochę mieszanki szpinaku na każdej ostrydze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Piec 10 minut, aż gotowane przez, następnie zmienić ustawienie piekarnika do pieczenia i pieczenia, aż rumiane na wierzchu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
11
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn