Ostrygi Rockefeller
Ostrygi Rockefeller jest bezmleczne przepis z 24 porcjami. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 30 kalorii. Jeśli masz szpinak, sól koszerna, sos pieprzowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 624 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Podobne przepisy to Ostrygi Rockefeller, Ostrygi Rockefeller, oraz Ostrygi Rockefeller.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (220 stopni C).
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
Ostrygi oczyścić i umieścić w dużym pojemniku.
Wlać wystarczającą ilość wody, aby pokryć ostrygi; doprowadzić wodę i ostrygi do wrzenia.
Wyjąć z ognia i odsączyć i ostrygi ostudzić. Po ostygnięciu odłam górną skorupę każdej ostrygi.
Za pomocą robota kuchennego, posiekać boczek, szpinak, bułka tarta, zielona cebula, i pietruszka.
Dodać sól, ostry sos, oliwę z oliwek i likier o smaku anyżu i proces, aż drobno posiekane, ale nie puree, o 10 sekund.
Ostrygi ułożyć w pół muszli na patelni z koszerną solą. Łyżka trochę mieszanki szpinaku na każdej ostrydze.
Piec 10 minut, aż gotowane przez, następnie zmienić ustawienie piekarnika do pieczenia i pieczenia, aż rumiane na wierzchu.