Ostrygi Pieczone Z Masłem Parmezanowo-Czosnkowym
Ostrygi pieczone z masłem Parmezanowo-czosnkowym to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 39 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, mielonego pieprzu, ostryg w skorupie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 11 minut. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Spróbuj Ostrygi pieczone z bułką tartą czosnkową, Ostrygi pieczone z bułką tartą z masłem czosnkowym, oraz Ostrygi Pieczone Z Masłem Bazyliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w małej misce.
Ostrygi Shuck. Odrzuć górną skorupę; ostrygi przechowywać w głębszej dolnej skorupie i umieścić na obramowanej blasze do pieczenia wypełnionej do głębokości 1/2 cala grubą solą. Masło dollop mieszanka równomiernie na ostrygi.
Ostrygi Broil, 5 cali od ciepła, 5 do 7 minut lub do momentu, gdy krawędzie ostryg zaczną się zwijać i masło jest bąbelkowe.