Ostrygi pieczone z kremem Selerowym i szynką Virginia

Ostrygi pieczone z kremem Selerowym i szynką Virginia
Ostrygi pieczone z kremem Selerowym i szynką Virginia to bezglutenowy i pierwotny przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 23G tłuszczu i w sumie 275 kalorii. Za $1.59 za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilku osobom bardzo spodobał się ten hor d ' oeuvre. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka liści laurowych, pieprzu, nasion selera i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest dobre. Ostrygi pieczone z kremem Selerowym i szynką Virginia, Ostrygi Pieczone, oraz Ostrygi Pieczone są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Schowaj ostrygi i odcedź, oszczędzając Likier ostrygowy na sos i górne muszle.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
3
W niekorozyjnym rondlu dodaj likier ostrygowy, 8 uncji ciężkiej śmietany, nasiona selera, liście laurowe, pietruszkę, skórkę z cytryny i sok. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć o 1/
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SeleraNasiona Selera
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Przecedzić przez drobne sito i włożyć śmietanę do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
5
Dodaj drobno pokrojony w kostkę seler i szynkę i zagotuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
6
Dodaj czarny pieprz i sprawdź, czy nie ma zasolenia, ponieważ szynka doda dużo soli do mieszanki. Jeśli jest zbyt słony, (szynki będą się różnić słonością) dodaj trochę więcej śmietany. Trzymaj się ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
7
Odcedź korzeń selera, aw innym rondlu dodaj korzeń selera. Zalej świeżą, osoloną wodą i zagotuj. Gotuj do miękkości i odcedź. W robocie kuchennym dodaj korzeń selera, masło i pozostałą śmietanę oraz puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
8
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
9
Umieść 1/2 łyżeczki puree z korzenia selera w każdej z muszli ostryg, posyp ostrygą i nałóż krem z szynki selerowej na ostrygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
10
Umieść wypełnione ostrygi na dnie soli morskiej na blasze i piecz w piekarniku przez około 5 minut lub do zrumienienia i bąbelkowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Podawaj od razu.

Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Muscadet

Chardonnay, Riesling i Muscadet to świetny wybór dla ostryg. Maślany chardonnay świetnie nadaje się do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, a muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przypraw w swoich skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć upał. Możesz spróbować Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 16 dolarów za butelkę.
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Młodzieńcze nuty cytryny i wiciokrzewu nakładane są na dojrzały melon, gałkę muszkatołową i goździki. Percepcja słodyczy wywodzi się z dojrzałości owoców, leżakującej na regularnie mieszanym osadzie drożdżowym w obecności dojrzałego dębu francuskiego.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn