Potrzebujesz bezglutenowego hor d'oeuvre ? Ostry, ziołowy pilaw ryżowy może być super przepisem do wypróbowania. Za 85 centów za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka , 6 g tłuszczu i łącznie 234 kalorie . 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 5 minut . Jeśli masz pod ręką tymianek, sos sojowy, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt niesamowity wynik łyżką wynoszący 20% . Podobne przepisy obejmują pilaw z ryżu ziołowego , pilaw z ryżu ziołowego i pilaw z ryżu ziołowego .
Instrukcje
1
Na dużej patelni podsmaż ryż, seler i cebulę na maśle, aż ryż lekko się zarumieni, a warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/4 Funta Grzybów Morelowych
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany
2
Łyżką włóż do natłuszczonej 2-qt. zapiekanka.
3
Połącz wszystkie pozostałe składniki; zalać mieszanką ryżową. Przykryj i piecz w temperaturze 325° przez 50 minut lub do momentu, aż ryż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki