Orzechowe Quesadillas
Orzechowe Quesadillas może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 35 i kosztuje 10 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 36 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 35 minut. Udaj się do sklepu i odebrać chiles, ser cheddar mleka, plantatorów prażone orzeszki ziemne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj BBQ Ham, Bacon and ananas Quesadillas (aka BBQ Hawaiian Pizza Quesadillas), Quesadillas de Pollo (Chicken Quesadillas), oraz Pineapple Dak Bulgogi Quesadillas (Korean Spicy Pineapple BBQ Chicken Quesadillas) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Top każdej tortilli z 1/4 szklanki sera, 2 łyżki. orzeszki ziemne i 1/4 Chilli; złożyć na pół.
Ciepła 12-calowa patelnia nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj 1 quesadilla; gotować 2 do 3 minut lub aż dno będzie złoty kolor. Obrócić; gotować dodatkowe 3 minuty lub aż druga strona będzie złoty kolor.
Wyjąć z patelni. Trzymaj ciepło. Powtórz z pozostałymi quesadillas, rozpylając patelnię dodatkowym sprayem do gotowania w razie potrzeby.
Każdą quesadillę pokroić na ćwiartki.
Podawać z Taco BELL Thick & Chunky Salsa.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.