Orzechowe Ciasto Bezowe
Orzechowe ciasto bezowe może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 47 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 50. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Mieszanka proszku do pieczenia calumet, cool whip bita polewa, cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Ciasto Bezowe Z Rodzynkami Orzech, Orzech Bezowy Krople, oraz Jeżyna Semifreddi z orzechową bezą.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. ubić białka w dużej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż miękkie szczyty tworzą.
Dodać sól i proszek do pieczenia. Stopniowo dodawać cukier, ubijając aż do dobrze wymieszanego po każdym dodaniu; kontynuować ubijanie aż do uzyskania sztywnych szczytów.
Dodać wanilię; dobrze wymieszać. Delikatnie wymieszać orzechy włoskie i krakersy.
Rozłóż na dolnej i górnej stronie dobrze nasmarowanej 9-calowej płytki ciasta.
Piec 25 do 30 min. lub aż lekko zbrązowieje. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Napełnij owocami i bitą polewą tuż przed podaniem.