Orzech Laskowy Parmezan Szparagi
Orzech laskowy parmezan szparagi to bezglutenowe przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 90 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, grubo zmielony pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Szparagi Z Prażonym Masłem Orzechowym, Sałatka z masłem, szparagami i orzechami laskowymi, oraz Halibut z orzechami laskowymi z prażonymi szparagami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni, podgrzać wodę do wrzenia.
Ogrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do medium. Przykryć i gotować 4 do 6 protokół lub do crisp-tender.
W tej samej patelni roztopić margarynę na średnim ogniu. Wymieszać z grzybami. Gotować 2 do 3 minut, często mieszając, aż grzyby będą jasnobrązowe.
Szparagi, bazylię, sól i pieprz mieszamy z grzybami, aż warzywa pokryją się przyprawami i szparagi zostaną podgrzane.
Posypać serem i orzechami laskowymi.