Orzech jabłko-brzoskwinia chrupiąca z cynamonowo-brązową kruszonką cukrową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc daj orzech jabłko-brzoskwinia chrupiąca z cynamonowo-brązową kruszonką cukrową. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 81 centów za porcję. Mieszanka cukru granulowanego, masło, złote pyszne jabłka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Żurawina Jabłko owoce chrupiące z brązowym cukrem Cynamonowa kruszonka, Zapiekanka tostowa francuska z brązowym cukrem-kruszonka orzechowa, oraz Brązowy Cukier Karmel Płatki Owsiane Ciastko Brzoskwinia Crisp dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. smar 11x7-inch (2-quart) szklane naczynie do pieczenia ze skracaniem lub sprayem do gotowania.
W dużej misce wrzucić jabłka, brzoskwinie i cukier granulowany.
Wlać do naczynia do pieczenia. W tej samej misce wymieszaj owies, brązowy cukier, mąkę i cynamon.
Pokrój w maśle, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina będzie krucha. Wymieszać z orzechami włoskimi.
Piec 30 minut lub aż polewa jest złoty i owoce są miękkie. Chłodne 15 minut.