Orzech Brazylijski I Kora Kokosowa
Orzech brazylijski i kora kokosowa to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 40 porcjami. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 1G białka, oraz 12g tłuszczu. Za 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło ten deser. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka półsłodkich kawałków czekolady, polewy cukierków, kokosa i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni latynoamerykańskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kokos, orzech makadamia i kora z ciemnej czekolady, Krówka z orzechów brazylijskich, oraz Ciasteczka Z Orzechami Brazylijskimi.
Instrukcje
W dużej misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej rozpuść powłokę z cukierkami; mieszaj, aż będzie gładka. Dodaj orzechy brazylijskie i kokos.
Rozłóż na woskowanej blasze wyłożonej papierem. W kuchence mikrofalowej rozpuść kawałki czekolady; mieszać do uzyskania gładkości.
Mżawka na wierzchu. Wstaw do lodówki na 30 minut lub do stwardnienia. Rozbij na kawałki. Przechowywać w hermetycznym pojemniku.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kora działa naprawdę dobrze z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.