Orecchiette z zieleniną, fasolą Garbanzo i ricottą Salata

Need a danie główne Wegetariańskie? Orecchiette z zieleni, fasola Garbanzo i Ricotta Salata może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.05 za porcję. Jedna porcja zawiera 607 kalorii, 21g białka, oraz 26g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz orecchiette, ser ricotta salata, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 28 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 26 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Orecchiette z zieleniną, fasolą Garbanzo i ricottą Salata, Orecchiette z pomidorkami Cherry, majerankiem i Ricotta Salata, oraz Zielenina z ricottą Salata.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać makaron i gotować do miękkości, ale nadal twarde do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, o 8 do 10 protokół.
Odcedzić i rezerwy około 1 szklanka wody makaronu.
Na dużej patelni na średnim ogniu, podgrzać olej.
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące i lekko rumiane, o 2 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej usuń czosnek i wyrzuć.
Dodać chard Szwajcarski i gotować, aż zwiędną. W partiach, dodać szpinak i gotować, aż zwiędnie.
Dodać fasolę i pomidory i gotować przez 5 protokół. Wyłącz ogrzewanie.
Dodać makaron, 1/2 sera i skórkę z cytryny. Dobrze wymieszać i rozrzedzić sos z odrobiną wody z makaronu, w razie potrzeby.
Przełożyć do dużej miski i doprawić solą i pieprzem.
Posypać pozostałym serem i podawać.