Orecchiette z zieleniną, fasolą Garbanzo i ricottą Salata

Orecchiette z zieleniną, fasolą Garbanzo i ricottą Salata
Need a danie główne Wegetariańskie? Orecchiette z zieleniną, fasola Garbanzo i Ricotta Salata może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 607 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.05 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka oliwy z oliwek, fasola garbanzo, musztarda, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Spróbuj Orecchiette z pomidorkami Cherry, majerankiem i Ricotta Salata, Zielenina z ricottą Salata, oraz Smażone warzywa mieszane z oliwkami i Ricotta Salata dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać makaron i gotować do miękkości, ale nadal twarde do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
4
Odcedzić i rezerwy około 1 szklanka wody makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
5
Na dużej patelni na średnim ogniu, podgrzać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące i lekko rumiane, o 2 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej usuń czosnek i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
7
Dodać chard Szwajcarski i gotować, aż zwiędną. W partiach, dodać szpinak i gotować, aż zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
SzpinakSzpinak
8
Dodać fasolę i pomidory i gotować przez 5 protokół. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
FasolaFasola
9
Dodać makaron, 1/2 sera i skórkę z cytryny. Dobrze wymieszać i rozrzedzić sos z odrobiną wody z makaronu, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
SerSer
MakaronyMakarony
SOSSOS
10
Przełożyć do dużej miski i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Posypać pozostałym serem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
TrudnośćŚredni
Gotowe W26 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn