Orecchiette z zieleniną, fasolą Garbanzo i ricottą Salata
Need a danie główne Wegetariańskie? Orecchiette z zieleniną, fasola Garbanzo i Ricotta Salata może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 607 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.05 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka oliwy z oliwek, fasola garbanzo, musztarda, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Spróbuj Orecchiette z pomidorkami Cherry, majerankiem i Ricotta Salata, Zielenina z ricottą Salata, oraz Smażone warzywa mieszane z oliwkami i Ricotta Salata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać makaron i gotować do miękkości, ale nadal twarde do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, o 8 do 10 protokół.
Odcedzić i rezerwy około 1 szklanka wody makaronu.
Na dużej patelni na średnim ogniu, podgrzać olej.
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące i lekko rumiane, o 2 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej usuń czosnek i wyrzuć.
Dodać chard Szwajcarski i gotować, aż zwiędną. W partiach, dodać szpinak i gotować, aż zwiędnie.
Dodać fasolę i pomidory i gotować przez 5 protokół. Wyłącz ogrzewanie.
Dodać makaron, 1/2 sera i skórkę z cytryny. Dobrze wymieszać i rozrzedzić sos z odrobiną wody z makaronu, w razie potrzeby.
Przełożyć do dużej miski i doprawić solą i pieprzem.
Posypać pozostałym serem i podawać.