Orecchiette z pieczonym koprem włoskim i kiełbasą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Orecchiette z pieczonym koprem włoskim i kiełbasą. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 587 kalorii, 23G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 15 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz parmezan, sól koszerna, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać kiełbasę, można śledzić to danie główne z Upiorne pajęcze ciasta jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Orecchiette z domową kiełbasą z kopru włoskiego i Chardą Szwajcarską, Orecchiette Z Kiełbasą I Pieczoną Papryką, oraz Pieczona dynia maślana, kiełbasa i Pastan Orecchiette w sosie szałwiowym z brązowego masła dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika i rozgrzej do 400 stopni F. Spryskaj małą blachę do pieczenia sprayem do gotowania oleju roślinnego.
W średniej misce wrzucić koper włoski, olej, sól i pieprz. Ułóż koper włoski w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Pieczeń na złoty i miękki, o 30 protokół. Odstawić do ostygnięcia.
Do makaronu: doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać makaron i gotować do miękkości, ale nadal firmy do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, 8 do 10 protokół.
Odcedzić i rezerwy około 1 szklanka wody makaronu.
Rozgrzać olej na średnim ogniu na dużej patelni.
Dodać kiełbasę i podzielić na 1/2-calowe kawałki za pomocą drewnianej łyżki. Gotować, aż złoty i gotowane przez, o 6 protokół.
Dodać cebulę, sól i pieprz. Gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 5 protokół.
Dodać czosnek i wino i zeskrobać brązowe kawałki, które przylegają do dna patelni z drewnianą łyżką. Gotować, aż całe wino odparuje, o 1 minutę.
Dodać pomidory, pietruszkę i kapary. Gotować przez 30 sekund.
Dodać makaron, koper włoski i ser. Wrzucić, aż wszystkie składniki są pokryte, dodając zarezerwowane wody makaronu w razie potrzeby, poluzować makaron.