Ooey-Gooey Peanut Butter-Chocolate Brownies
Ooey-lepkie masło orzechowe-czekoladowe Brownies wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 20 i kosztuje 32 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Sprawdza się jako tani deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz mleko, Devil ' s Food Cake mix, białko jaja i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 17%. Podobne przepisy to Ooey-Gooey Peanut Butter-Chocolate Brownies, Ooey-Goey Peanut-butter Brownies, oraz Ooey Gooey Chocolate Peanut Butter Cakes.
Instrukcje
Połącz 1/4 szklanki mleka skondensowanego, masło i kolejne 3 składniki w dużej misce (ciasto będzie bardzo sztywne). Płaszcz dno 13 x 9-calowej metalowej patelni do pieczenia z natryskiem do gotowania. Dwie trzecie ciasta wcisnąć do przygotowanej patelni palcami pokrytymi sprayem do gotowania; patelać równomiernie (warstwa będzie cienka).
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut.
Połącz pozostałe 1/2 szklanki skondensowanego mleka i kremu prawoślazu w misce; wymieszać z kęsem.
Rozprowadzić mieszaninę prawoślazu równomiernie na warstwie brownie. Ostrożnie upuść pozostałe ciasto przez łyżki na mieszaninie prawoślazu.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut(drewniany kilof nie będzie testowany). Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Zmierz kęsy masła orzechowego
Pomóż wcisnąć ciasto na patelnię
Rozprowadź mieszaninę prawoślazu na warstwie brownie
Upuść pozostałe ciasto na mieszaninie marshmallow