Ona Zupa Krabowa I
Zupa krabowa może być głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 1,31 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz margarynę, mielony pieprz, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać maczugę gruntową, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa krabowa, Zupa Krabowa, oraz Zupa Krabowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Korzystanie saute pan stopić 1 1/2 łyżki masła, na małym ogniu, i saute cebuli.
Za pomocą podwójnego brojlera stopić 1 1/2 łyżki masła.
Dodaj mąkę i mieszaj, aż dobrze się wymieszasz.
Połącz smażoną cebulę i mieszaninę mąki w dużym garnku.
Dodaj 1 litr pełnego mleka i stale mieszaj, aż zupa będzie dobrze wymieszana.
Dodać mięso kraba i ikrę i dobrze wymieszać; dodać pieprz i mace i gotować powoli przez 20 protokół.
Dodać 1 litr mleka i wymieszać.
Zdjąć z ognia i dodać wino.
Podawać w rozgrzanych miseczkach i udekorować kwaśną śmietaną, gałązkami pietruszki lub posypką papryki.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Rochioli Estate Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.