Omlet z truskawkami
Omlet z truskawkami to bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 386 kalorii. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę, miętę, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj La Madeleine Strawberries Romanov-truskawki podane ze wspaniałym sosem brandy, Omlet w bułce, oraz Omlet Z Trzech Jajek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W przypadku truskawek: do małej miseczki Wrzuć truskawki, cukier granulowany i ocet. Pozostawić mieszaninę na 15 minut. Odcedzić przed użyciem.
W średniej misce ubić jajka, cukier granulowany, śmietanę i sól na gładką masę. Wymieszać z miętą.
Rozgrzać masło i olej na średnim ogniu w 10-calowej patelni nonstick.
Dodać mieszaninę jaj i gotować, aż prawie zestaw, o 4 protokół. Łyżka mieszanki truskawek w dół centrum omlet. Złóż brzegi omletu na truskawkach. Gotować, aż mieszanina jaj zostanie ustawiona, 3 do 4 protokół.
W przypadku bitej śmietany: w dużej misce ubij śmietanę, cukier puder i wanilię, aż śmietana utrzyma sztywne szczyty.
Omlet pokroić w plasterki i podawać z bitą śmietaną.