Omlet Z Karmelizowaną Cebulą, Rukolą I Parmezanem
Omlet z karmelizowaną cebulą, rukolą i parmezanem może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 9 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 46 minut. Mieszanka czosnku, octu balsamicznego, parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Omlet Z Karmelizowaną Cebulą I Kozim Serem, Pieczone słodkie ziemniaki i karmelizowana Pizza cebulowa z sosem beszamelowym, serem Fontina i sałatką z rukoli, oraz Karmelizowana Pizza cebulowa z Gorgonzolanem i rukolą.
Instrukcje
Dla cebuli: rozgrzać Fleischmann ' s i oleju w średnim saute patelni na średnim ogniu. Gdy Fleischmann ' s stopi się, dodać cebulę; wymieszać do pokrycia. Gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu. Gdy cebula zmięknie i zacznie brązowieć, dodaj ocet.Gotować cebulę dodatkowe 20 minut lub aż bardzo miękkie i ciemnobrązowy kolor. Rezerwa 1/3 szklanki cebuli na omlet. Ostudzić i przechowywać pozostałą cebulę w hermetycznym pojemniku do innego użycia.Do omletu: lekko spryskać 10-calową patelnię nonstick sprayem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu.
Dodaj zastrzeżoną cebulę, rukola i czosnek na patelni.
Saute 1 minutę lub aż rukola zwiędła.
Połączyć Ubijaki jaj, ser i pieprz; wlać mieszaninę na patelnię. Gotować nietknięte 1 minutę lub aż krawędzie zaczną się ustawiać. Delikatnie pociągnij krawędzie w kierunku środka, aby niegotowana część przebiegła pod spodem. Powtórz dwa razy; przykryj pokrywką. Kontynuuj gotowanie 1 do 2 minut więcej lub do środka jest ustawiony. Złożyć omlet na pół.
Przeciąć na pół; podawać natychmiast.Dla cebuli: rozgrzać Fleischmann ' s i oleju w średnim saute patelni na średnim ogniu. Gdy Fleischmann ' s stopi się, dodać cebulę; wymieszać do pokrycia. Gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu. Gdy cebula zmięknie i zacznie brązowieć, dodaj ocet.Gotować cebulę dodatkowe 20 minut lub aż bardzo miękkie i ciemnobrązowy kolor. Rezerwa 1/3 szklanki cebuli na omlet. Ostudzić i przechowywać pozostałą cebulę w hermetycznym pojemniku do innego użycia.Do omletu: lekko spryskać 10-calową patelnię nonstick sprayem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu.
Dodaj zastrzeżoną cebulę, rukola i czosnek na patelni.
Saute 1 minutę lub aż rukola zwiędła.
Połączyć Ubijaki jaj, ser i pieprz; wlać mieszaninę na patelnię. Gotować nietknięte 1 minutę lub aż krawędzie zaczną się ustawiać. Delikatnie pociągnij krawędzie w kierunku środka, aby niegotowana część przebiegła pod spodem. Powtórz dwa razy; przykryj pokrywką. Kontynuuj gotowanie 1 do 2 minut więcej lub do środka jest ustawiony. Złożyć omlet na pół.
Przeciąć na pół; podawać natychmiast.