Omlet Z Egipskim Serem Feta
Omlet z egipskim serem feta może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 15g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mleko, olej roślinny, ser feta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Bułka z omletem z szynką i serem, Bułka z omletem z szynką i serem, oraz Bułka omletowa z pieczoną szynką i serem.
Instrukcje
W małej misce ubić jajka i pieprz razem. W innej małej misce połącz pokruszony ser z mlekiem.
Rozgrzać olej w dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu.
Wlać jajka i przechylić patelnię, aż dno będzie równomiernie przykryte. Gdy krawędzie pojawią się ugotowane, umieść mieszaninę fety w linii na środku jaj. Za pomocą szpatułki złóż jajka na górze i na dole sera, a następnie złóż boki.