Olympic Provisions ' Porchetta Sandwich
Kanapka Porchetta Olympic Provisions może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1789 kalorii, 53g białka, oraz 161 g tłuszczu każdy. Na 4,11 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, ziarna pieprzu, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoska Kanapka Porchetta, Kanapka Porchetta z karmelizowanymi jabłkami, oraz Kanapka Porchetta z karmelizowaną cebulą balsamiczną, serem Asiago i rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wodę, sól, cukier, liście laurowe, ziarna pieprzu, nasiona kopru włoskiego i płatki chile w dużym garnku i doprowadzić do wrzenia. Schłodzić do temperatury pokojowej. Zanurzyć brzuch w solance i przechowywać w lodówce przez 24 godziny.
Łyżka 1/2 do 3/4 funta luźnej włoskiej kiełbasy według własnych upodobań w dół środka brzucha.
Zawiń brzuch ciasno wokół kiełbasy i zawiąż w pieczeń ze sznurkiem kuchennym.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Rozgrzej szeroką patelnię o grubym dnie lub szeroki garnek na średnim ogniu i dodaj około 2 łyżki oliwy z oliwek, aby pokryć dno patelni.
Na patelni umieścić porchettę pieczoną i dobrze podsmażyć ze wszystkich stron, równomiernie brązowiejąc. Gdy pieczeń jest podsmażona, umieść ją w patelni do pieczenia i namiocie luźno z folią.
Umieścić patelnię w piekarniku i piec, aż porchetta osiągnie temperaturę wewnętrzną 57°. wyjąć z piekarnika i ostudzić. Przez noc dokładnie schłodzić w lodówce.
Pokrój schłodzoną porchettę na żądaną grubość.
Plastry ciepła w 1 lub 2 cale kurczaka lub bulionu mięsnego lub lekko osolonej wody, aż plastry są gotowane przez, miękkie i pyszne.
Podawaj na ulubionym chlebie i przygotuj się na wyśmienitą kanapkę porchetta. Uwaga: jeśli przyniesiesz pieczeń do 74°, możesz pokroić i podać jako danie główne. Schłodzone plastry porchetty można również smażyć w tłuszczu.