Oliwkowo-ziołowe jajka
Oliwkowo-ziołowe jajeczka to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 55 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz oliwki, szczypiorek, liście majeranku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Oliwkowe Jajka Zapiekane, Go Green (Olive) Deviled Eggs, oraz Kremowe Zioła Deviled Eggs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obrane jajka pokroić wzdłuż na pół za pomocą falistego noża do warzyw lub ostrego noża. Ostrożnie usunąć żółtka i umieścić w małej misce; zacieru widelcem. Rezerwować połówki białka jaja.
Wymieszać tłuczone żółtka, majonez, posiekane zioła, pieprz czosnkowy i posiekane oliwki. Ostrożnie wymieszać łyżkę na połówki białka jaja, lekko mocowując.
Pokrój całe pestki oliwek w plasterki; każdą połowę jajka przełożyć plasterkami oliwy.
Udekoruj małymi ziołamig lub liście.