Olej Ze Szczypiorku

Olej Ze Szczypiorku
Szczypiorek może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 0g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez SippitySup. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką szczypiorek, cukier, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto, Restauracja styl czosnek i zioła chleb zanurzenie oleju, oraz Dip Jajeczny Ze Szczypiorkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do blendera włożyć szczypiorek, oliwę, sól i cukier. Puree do gładkiej, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Pozostawić mieszaninę, przykrytą na noc w temperaturze pokojowej.Następnego dnia przecedzić puree przez drobno oczkowane sito i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowe do użycia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia2
Magazyn