Old-fashioned Meat Loaf

Old-fashioned Meat Loaf
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj staromodny Meat Loaf. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 323 kalorie, 34g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, bułkę tartą, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Old-Fashioned Meat Loaf, Old-Fashioned All-American Meat Loaf, oraz Staromodny Chleb Z Dyni Orzechowej.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. Wyłóż obramowaną blachę do pieczenia folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Aby Bochenek mięsa: w dużej misce, połączyć indyka, bułka tarta, cebula, marchew, mleko, sos pomidorowy, jajko, czosnek, sos Worcestershire, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Bułka TartaBułka Tarta
Sos PomidorowySos Pomidorowy
MarchewMarchew
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
PieprzPieprz
Cała TurcjaCała Turcja
MięsoMięso
MlekoMleko
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Delikatnie, ale dokładnie wymieszać. Usypać masę mięsną na przygotowanej blasze do pieczenia, wklepując ją dłońmi w kształt bochenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Aby polewa: w małej misce, połączyć ketchup, brązowy cukier, i musztarda. Łyżka polewa na bochenek mięsa, za pomocą tylnej części łyżki do równomiernego rozłożenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
MusztardaMusztarda
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Piecz Bochenek mięsa przez około 45 minut lub do momentu, gdy mięso nie będzie już różowe w środku i zostanie ugotowane (165°F na termometrze natychmiastowego odczytu).
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
6
Odstawić na 5 minut, następnie pokroić i podawać.
7
Hands On
8
Moja Mama zawsze mówi, że najlepsze narzędzia kuchenne, jakie masz, to te, które dał ci Bóg, i są na końcach twoich ramion! Kiedy naprawdę musisz się tam dostać i uzyskać dobrą energiczną mieszankę, użyj ładnej, czystej pary rąk. To moja rada, jak wymieszać ten klopsik. Jest szybszy i bardziej wydajny, nie wspominając o zabawie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
9
Inne
10
Przedruk za zgodą from Mama 's Table to Mine by Bobby Deen, © 2013 by Bobby Deen Enterprises, LLCBorn in Georgia BOBBY DEEN jest synem słynnego gospodarza Food Network i bestsellerowej autorki książek kucharskich Paula Deen, a także gospodarza własnego show, The Cooking Channel' S Not My Mama ' s Meals. Bobby wraz ze swoim bratem Jamiem rozpoczął pracę w branży spożywczej w 1989 roku, dostarczając kanapki w ramach firmy matki, the Bag Lady. Następnie trzy Deeny połączyły siły, aby otworzyć restaurację lady & Sons w Savannah. Bobby jest stałym gościem w "today", "Good Morning America", "Rachel Ray" i "dr Oz Show". Jest częstym gościem w wielu programach Food Network, w tym w domowej kuchni Pauli.Prace pisarki Melissy CLARK pojawiają się w The New York Times, Food & Wine, Martha Stewart i Real Simple. Współpracowała również przy ponad dwudziestu książkach kucharskich, z których jedna otrzymała zarówno nagrodę Jamesa Bearda, jak i Nagrodę Julia Child Cookbook Award w 2000 roku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn