Okłady Ze Szpinakiem I Indykiem
Okłady indyczo-szpinakowe to bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 36 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz indyka, tortille z mąki, pomidory śliwkowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szpinakowe Okłady Z Indyka, Szpinak Grecki-Okłady Z Indyka, oraz Resztki Dziękczynienia Turcja-Okłady Z Indyka.
Instrukcje
Każdą tortillę równomiernie rozprowadzić dipem. Ułóż liście szpinaku równomiernie na zanurzeniu w promieniu 1 cala od górnej krawędzi. Wierzch z pojedynczej warstwy plastrów pomidora. Równomiernie nałożyć plastry indyka na pomidory.
Zaczynając od dolnej krawędzi, ciasno zwinąć każdą tortillę. Owiń rolki pojedynczo w folię. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Aby służyć, przycinaj nierówne końce rolek.
Pokroić rolki na 1-calowe plastry; ułóż na półmisku.