Okłady Z Warzyw Z Indyka
Need a dairy free side dish? Okłady z warzyw z indyka mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje 88 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz kukurydzę z jądra, warzywa sałatkowe, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest dobre. Spróbuj Okłady Z Warzyw Z Indyka, Resztki Dziękczynienia Turcja-Okłady Z Indyka, oraz Warzywne Okłady Moo Shu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 6 składników w dużej misce, podrzucając dobrze do herbu.
Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami opakowania; top każdej tortilli z 1 szklanką mieszanki indyka.
Zwinąć i przeciąć po przekątnej na pół.
dla Twojego malucha: zawiń go ciasno, aby maluch mógł łatwiej jeść. Przechowywać w lodówce do czasu serwowania, lub zapakować w izolowanej torbie.
Podawać z połówkami winogron i mlekiem.