Okłady Z Moreli
Okłady z moreli mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru hor d ' oeuvre. Za 83 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 196 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 18. Ten przepis jest lubiany przez 140 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś galaretkę jabłkową, boczek, migdały i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Lekkie Zawijanie sałaty z łososia w koszulce z sosem do maczania moreli, Bułeczki z orzechami morelowymi z masłem morelowym, oraz Masło morelowe Lekvar-nadzienie morelowe do Hamantaschen dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Złóż każdą morelę wokół migdałów.
Pokrój paski boczku na trzy części; owinąć pasek wokół każdej moreli i zabezpieczyć wykałaczką.
Miejsce na dwóch bezbramkowych 15. x 10-w. x 1-w. Formy do pieczenia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 25 minut lub do momentu, gdy boczek będzie chrupiący, obracając raz.
W małym rondelku połącz galaretkę i sos sojowy; gotuj i mieszaj na małym ogniu przez 5 minut lub do ogrzania i gładkości.
Usuń morele do ręczników papierowych; odcedzić.
Podawać z sosem do maczania.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Laurent-Perrier La Cuvee Brut (3 - litrowa butelka-Jeroboam) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 400 dolarów za butelkę.
![Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)]()
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Wino pochodzi z najczystszego soku winogronowego i samo w sobie pozwala Laurent-Perrier wytworzyć "La Cuvée", szampana o wielkiej finezji i pięknej świeżości uzyskanej po długim procesie starzenia w naszych piwnicach.Bladozłoty kolor. Drobne bąbelki karmią trwały mus. Delikatny nos z nutą świeżych cytrusów i białych kwiatów. Złożoność wina wyraża się w kolejnych nutach, takich jak brzoskwinia winorośli i nuty białych owoców. Idealna równowaga między świeżością a delikatnością z owocowymi smakami bardzo obecnymi na finiszu.To świeże i czyste wino jest idealne na aperitif. Nuty cytrusów i białych owoców oraz niezwykła równowaga wsparta subtelnym musowaniem sprawiają, że jest idealnym dodatkiem do drobiu i najlepszych ryb.