Okłady z kukurydzy i Czarnej Fasoli
Okłady z kukurydzy i Czarnej Fasoli to Wegetariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 427 kalorii, 18g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, ser Monterey jack, kolendrę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Okłady z kukurydzy i Czarnej Fasoli, Łatwe okłady z kukurydzy i Czarnej Fasoli, oraz Południowo-zachodnie okłady ze steków, kukurydzy i Czarnej Fasoli.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350ºF.
Wymieszaj fasolę, kukurydzę, ser, kolendrę i 1/4 szklanki salsy w średniej misce.
Łyżka jednej czwartej mieszanki fasoli w dół środka każdej tortilli.
Zwiń każdą tortillę; owiń każdą w folię aluminiową.
Piec około 10 minut lub do dokładnie ogrzanego i ser topi.
Podawać z dodatkową salsą.