Okłady z grzybów ze szpinakiem, papryką i kozim serem
Okłady grzybowe ze szpinakiem, papryką i kozim serem to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 495 kalorii. Na 4,53 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka koziego sera, duszonych pomidorów, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ser Kozi Nadziewany Mini Papryka, Quinoan I Kozi Ser Faszerowane Papryka, oraz Ravioli Z Kozim Serem Z Papryką I Brązowym Masłem.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodać grzyby i smażyć do miękkości, o 10 protokół.
Dodaj pomidory z puszki z sokami. Gotować, aż płyn lekko zgęstnieje, o 15 protokół. Doprawić mieszankę grzybową solą i pieprzem.
Rozgrzać dużą patelnię na dużym ogniu.
Dodaj 1 tortilla na patelni i gotować, aż giętkie, o 15 sekund na stronie.
Miejsce na powierzchni roboczej. Łyżka 1/6 mieszanki grzybowej w pasie na dolnej połowie, pozostawiając 2-calową granicę po bokach. Top z 1/4 szklanki sera, 2 łyżki cebuli, 2 łyżki kolendry, 1/6 papryki i pomidorów, następnie 1/2 szklanki liści szpinaku. Złóż boki tortilli nad nadzieniem; złóż dno i kontynuuj zwijanie, zamykając nadzienie. Powtórz z pozostałymi tortillami i nadzieniem.