Okłady z grzybów ze szpinakiem, papryką i kozim serem

Okłady z grzybów ze szpinakiem, papryką i kozim serem
Okłady grzybowe ze szpinakiem, papryką i kozim serem to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 495 kalorii. Na 4,53 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka koziego sera, duszonych pomidorów, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ser Kozi Nadziewany Mini Papryka, Quinoan I Kozi Ser Faszerowane Papryka, oraz Ravioli Z Kozim Serem Z Papryką I Brązowym Masłem.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać grzyby i smażyć do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
3
Dodaj pomidory z puszki z sokami. Gotować, aż płyn lekko zgęstnieje, o 15 protokół. Doprawić mieszankę grzybową solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory KonserwowePomidory Konserwowe
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
4
Rozgrzać dużą patelnię na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj 1 tortilla na patelni i gotować, aż giętkie, o 15 sekund na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Miejsce na powierzchni roboczej. Łyżka 1/6 mieszanki grzybowej w pasie na dolnej połowie, pozostawiając 2-calową granicę po bokach. Top z 1/4 szklanki sera, 2 łyżki cebuli, 2 łyżki kolendry, 1/6 papryki i pomidorów, następnie 1/2 szklanki liści szpinaku. Złóż boki tortilli nad nadzieniem; złóż dno i kontynuuj zwijanie, zamykając nadzienie. Powtórz z pozostałymi tortillami i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
KolendraKolendra
GrzybyGrzyby
PomidorPomidor
PaprykaPapryka
SerSer
CebulaCebula
RolkaRolka

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia48
Magazyn