Oko okrągłe z kremem chrzanowym
Oko okrągłe z kremem chrzanowym może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Na 4,73 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieprz, chrzan, oko okrągłe pieczeń, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 44%. Spróbuj Ciasteczka i krówki: całoroczna uczta, Krem Chrzanowy, oraz Krem Chrzanowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz serek śmietankowy, chrzan i musztardę; mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji. Kryj się i wyluzuj.
Połączyć Wino i masło w dużej wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; dodać pieczeń. Uszczelnić i schłodzić co najmniej 8 godzin lub do 24 godzin, obracając od czasu do czasu.
Usunąć pieczeń z marynaty, odrzucając marynaty.
Ułożyć pieczeń na patelni o wymiarach 13 x 9 cali wyłożonej wytrzymałą folią.
Połącz sól i pieprz, przetrzyj powierzchnię pieczeni.
Piec w temperaturze 500 przez 20 do 30 minut. Wyłącz piekarnik. Nie otwieraj drzwi piekarnika przez 2 godziny. Termometr do mięsa powinien rejestrować od 145 (średnio Rzadki) do 160 (średnio). Cienko pokroić mięso, rezerwując soki z patelni.
Mięso podawać z sokami z patelni i śmietaną chrzanową.