Ogórkowo-Miętowa Raita
Ogórkowo-miętowy Raita może być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 59 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 59 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, która serwuje 3. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 44 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, grubo gorący ogórek, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ogórkowo-miętowa Raita, Ogórek Miętowy Raita, oraz Ogórek Miętowy Raita dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj jogurt, ogórek, miętę, kminek, sól i pieprz cayenne.
Umieść w lodówce na co najmniej 2 godziny, aby schłodzić i niech smaki stopić, a następnie podawać.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Birichino Jurassic Park Vineyard stare winorośle Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Birichino Jurassic Park Winnica Stare Winorośle Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Winnica Stare Winorośle Chenin Blanc
2017 zawiera perfumy z miodu z kwiatu pomarańczy, masła jabłkowego, siarki i swoistego prekursora bzu, który aktywuje nie tylko układ węchowy, ale także układ limbiczny, autonomiczny układ nerwowy i inne systemy znajdujące się w bardziej odległych sektorach. Wilgotność gleby i mikroklimatu w sezonie wegetacyjnym 2017 pozostawała dość wysoka przez cały sezon wegetacyjny ze względu na ogromne deszcze z poprzedniej zimy, przyczyniając się do rozwoju skromnego, ale znaczącego wczesnego botrytis. Ostatni raz spotkaliśmy się z tymi Warunkami w 2013 roku i wyprodukowaliśmy wino podobne do tego rocznika - tuż wytrawne w stylu znanym przez Francuzów jako sec tendre-wytrawne, ale delikatne. Podobnie jak w poprzednich rocznikach, to wino fermentowało w stali nierdzewnej bez inokulacji i dojrzewało do następnej wiosny w 8 beczkach ze stali nierdzewnej i 2 neutralnych dębowych beczkach Węgierskich.