Ogórkowo-Miętowa Raita

Ogórkowo-Miętowa Raita
Ogórkowo-miętowy Raita może być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 59 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 59 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, która serwuje 3. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 44 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, grubo gorący ogórek, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ogórkowo-miętowa Raita, Ogórek Miętowy Raita, oraz Ogórek Miętowy Raita dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj jogurt, ogórek, miętę, kminek, sól i pieprz cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Umieść w lodówce na co najmniej 2 godziny, aby schłodzić i niech smaki stopić, a następnie podawać.

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia2
Magazyn