Ogórki i pomidory w jogurcie
Ogórki i pomidory w jogurcie może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 32 i kosztuje 9 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 6 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Jeśli masz mielony kminek, sól, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Gravlax Na Ogórkach Z Jogurtem Szczypiorkowym, Ogórki z sosem jogurtowo-koperkowym, oraz Marynowane ogórki, cebula i pomidory.
Instrukcje
Ogórek przeciąć wzdłuż na pół; zgarnąć nasiona. Ogórek posiekać (około 1 szklanki). W średniej szklanej lub plastikowej misce wymieszaj ogórek, cebulę i sól; odstawić 10 minut. Wymieszać z pomidorem.
W małej misce wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem jogurtu.
Dodać do mieszanki ogórków; wrzucić. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut, ale nie dłużej niż 2 dni, do mieszania smaków.
Dokładnie odcedzić. Tuż przed podaniem składamy jogurt.