Ogórek-Orzech Raita

Ogórek-Orzech Raita
Ogórkowo-orzechowa Raita może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 48 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 76 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Mieszanka oliwy z oliwek, ogórka, jogurtu greckiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to ogórek raita, jak zrobić ogórek Raita / raita s, ogórek raita, jak zrobić ogórek raita, oraz Ogórek Raita.

Instrukcje

1
Na małej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu; dodać kminek i czosnek. Gotować, mieszając, przez 1 minutę, aż tosty i pachnące; odstawić olej z kminku do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
KminekKminek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wymieszaj ogórek, 1/4 szklanki orzechów włoskich, sok z cytryny, jogurt, sól i pieprz. Wymieszać olej z kminku i dodać dodatkowe 2 łyżki orzechów włoskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
OgórekOgórek
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
PieprzPieprz
JogurtJogurt
KminekKminek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn