Ogród-Świeże Guacamole

Ogród-Świeże Guacamole
Ogród-świeże Guacamole może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 81 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Mieszanka soli, drobny groszek, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 73%. Spróbuj Garden Fresh Guacamole, Garden Capunti-makaron ze świeżymi ogrodowymi smakami (bezmięsny poniedziałek), oraz Guacamole Ogrodowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w robocie kuchennym lub blenderze, i proces 2 minut lub do gładkiej, skrobanie boki miski od czasu do czasu. Łyżka guacamole do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Podawać natychmiast lub nacisnąć folię na powierzchnię guacamole i schłodzić do 1 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn