Ogród Linguine z Pesto
Ogród Linguine z Pesto może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Ten przepis służy 5. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz pieprz, ząbki czosnku, fasolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Ogród Warzywny Linguine, Linguine Z Pesto Z Grochu, oraz Linguine ze słonecznikowym Pesto.
Instrukcje
Gotować ziemniaki w dużym garnku z wrzącą wodą 5 minut lub tylko do miękkości.
Ziemniaki wyjąć łyżką szczelinową; umieścić w dużej misce.
Dodać fasolkę szparagową do wrzącej wody, i gotować 3 protokół lub aż chrupiące-przetargu.
Fasolkę szparagową wyjąć łyżką szczelinową; umieścić w misce z ziemniakami.
Dodać makaron do wrzącej wody i gotować 9 minut lub do makaronu jest gotowy.
Podczas gotowania warzyw i makaronu, połącz 2 łyżki parmezanu i 3 składniki w robocie kuchennym lub blenderze. Z włączonym procesorem powoli wlewaj olej przez rynnę spożywczą; przetwarzaj, aż dobrze się wymieszasz.
Odcedzić makaron, rezerwując 1/3 szklanki płynu do gotowania.
Dodaj makaron do miski z ziemniakami i fasolką szparagową.
Dodaj zarezerwowane 1/3 szklanki płynu do gotowania do robota kuchennego; proces aż dobrze wymieszane.
Dodać pesto do mieszanki makaronu; wrzucić delikatnie do herbu. Łyżka makaronu do poszczególnych miseczek, a następnie posypać pozostałymi 2 łyżkami sera.