Ogony Homara Gotowane Z Masłem

Ogony Homara Gotowane Z Masłem
Masło gotowane ogony homara jest bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 1 porcją. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 36 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez SippitySup. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 6%. Spróbuj Gotowane ogony homara i smażona Ostryga z mango i przecierem z awokado, Ogony homara z grilla z masłem Sriracha, oraz Ogony homara pieczone w maśle ziołowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Określ, ile masła będziesz potrzebować, umieszczając ogony homara w wystarczająco dużej patelni, obok siebie; dodaj wystarczającą ilość wody do pokrycia. Natychmiast usunąć ogony homara, odsączyć je, odstawić; i zmierzyć wodę na patelni. Będziesz potrzebował tej ilości masła, aby pokryć i poderwać ogony. Kiedy jesteś około godziny od podania ogony homara, wyjmij je z lodówki i doprowadzić je do temperatury pokojowej. Aby Beurre Monte: w rondlu, doprowadzić 1 łyżkę wody do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ogień do niskiego i zacząć dodawać kawałki masła (trochę na raz) ubijając do emulgowania. Po uruchomieniu emulsji można szybciej ubić więcej masła. Utrzymuj temperaturę Beurre Monte między 160 A 190 stopniami dla kłusownictwa. NIE GOTUJ, BO MIESZANINA PĘKNIE! Mieszanka powinna mieć konsystencję bardzo gęstego sosu maślanego. Uwaga: Beurre Monte można odstawić na piec po przygotowaniu. Powinieneś użyć beurre monte w ciągu godziny po dotarciu. Kiedy będziesz gotowy do podkupienia ogonów homara, użyj termometru i podnieś beurre monte do co najmniej 160 ° stopni, ale nie ponad 190° stopni. W zależności od tego, jak duże i ile ogonów homara przygotowujesz, określi, jak długo je kłusować; zwykle trwa to od 5 do 7 minut. Nie powinny być gumowate, ale o miękkiej konsystencji (prawie tak, jakby nie całkowicie ugotowane). Homar powinien być biały i niezbyt nieprzezroczysty. Kiedy skończysz, usuń je z Beurre Monte i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia0
Magazyn