Ogniste rybne Tacos z chrupiącą kukurydzianą salsą
Ogniste rybne Tacos z chrupiącą kukurydzianą salsą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 320 kalorii, 27g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 3,71 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz cayenne, śmietanę, skórkę z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest solidne. Podobne przepisy to Ogniste rybne Tacos z chrupiącą kukurydzianą salsą, Pikantne Tacos rybne z salsą kukurydzianą, oraz Lekka, Ognista Czarna Fasola, Prażona Kukurydza I Salsa Jicama.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill na duże ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
W średniej misce, wymieszać kukurydzę, czerwona cebula, jicama, czerwona papryka, i kolendra. Wymieszać z sokiem z limonki i skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Jicama
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W małej misce, połączyć pieprz cayenne, zmielony czarny pieprz i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Całe świeże Jalapeno
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Posmaruj każdy filet oliwą z oliwek i posyp przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
5
Ułóż filety na ruszcie grillowym i gotuj przez 3 minuty na stronę. Dla każdego ognistego taco rybnego, dwie tortille kukurydziane z rybą, kwaśną śmietaną i salsą kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla Kukurydziana
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Zęby Przyrodzenia
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.