Ognisko Feijoada

Ognisko Feijoada
Ognisko Feijoada może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 45. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś pikantny, liść laurowy, bulion wołowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Brazylijska Feijoada, Hardcore Feijoada, oraz Vegan Feijoada dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej ognioodpornej żeliwnej zapiekance podgrzej 2 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
2
Dodać cebulę i czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną. Wymieszać z andouille i suszoną wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beef JerkyBeef Jerky
Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać 2 1/2 szklanki bulionu, liść laurowy i oregano i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 10 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Dodać fasolę i ich płyn i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut dłużej. Wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
5
W międzyczasie zapal grill. Kopiec ryżu na dolnej połowie dużego arkusza folii nonstick heavy-duty. Złóż folię na ryżu; złóż 2 boki i zagniatać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Wlać pozostałe 2 łyżki bulionu do opakowania ryżu i zagniatać pozostałą stronę. Ustawić opakowanie na grillu i podgrzać ryż, aż się ogrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Posmaruj plantany olejem i grilluj na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając raz lub dwa razy, aż lekko zwęglone i miękkie, około 5 minut. Ostrożnie otworzyć opakowanie ryżu i służyć z feijoada i plantany.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Groszek Goya®Groszek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia1
Magazyn