Off The Hook Smażona Kanapka Z Rybami

Off The Hook Smażona Kanapka Z Rybami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Off hak smażone ryby Sandwich spróbować. Ten przepis sprawia, że 31 porcji z 363 kalorie, 15g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Recipezaar. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Jeśli masz bagietkę, smakołyk, ostry sos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 48%. Spróbuj Off The Hook smażona kanapka z rybami, Smażona Kanapka Z Rybą, oraz Smażona Kanapka Z Rybą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby Remoulade:.
Składniki, których będziesz potrzebować
RemouladeRemoulade
2
Umieść wszystkie składniki w mieszance, ale majonez i pulsuj razem przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3
Wlać do miski i dodać majonez.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Wymieszać razem.Schłodzić w lodówce, aż będzie gotowy do serve.To zrobić przyprawy do owoców morza:.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek
5
Wszystko wymieszać w słoiku, wymieszać. Przechowywać w szczelnie przykrytym container.To zrobić kanapkę z rybami:.Rozgrzej olej na patelni saute.Filety zmyć i osuszyć ręcznikiem. Lekko posypać przyprawami z owoców morza na obu sides.In 3 oddzielne miski, umieścić mąkę wymieszaną z 3 łyżkami przyprawy do owoców morza. panko i 3 ubite jajka.Filety rozłożyć na mąkę, jajko, a następnie panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać rybę do oleju i smażyć na złoty kolor, o 4 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-Cienki-
7
Wyjąć, aby osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
8
Po obu stronach chleba tostowego rozprowadzić sos remoulade.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
9
Warstwę trochę romaine na dole, a następnie top z ryb, pokrojony pomidor, czerwona cebula i trochę więcej romaine na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
10
Dodać górną część chleba, aby zrobić kanapkę. Powtórz z pozostałymi kanapkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)

Składniki

2Spód: okruszki z herbatników graham1 szklanka złotych rodzynek, grubo zmielonych1 szklanka złotych rodzynek, grubo zmielonych2Spód: okruszki z herbatników graham1 szklanka złotych rodzynek, grubo zmielonych1 szklanka złotych rodzynek, grubo zmielonych1szczyptacayenne (opcjonalnie)cayenne (opcjonalnie)0warzywo (np. szpinak)nasiona seleranasiona selera0warzywo (np. szpinak)nasiona seleranasiona selera2Spód: okruszki z herbatników grahamMusztarda DijonMusztarda Dijon2Spód: okruszki z herbatników grahamMusztarda DijonMusztarda Dijon3jaja pobijanejaja pobijane3jaja pobijanejaja pobijane1warzywo (np. szpinak)sos rybnysos rybny1warzywo (np. szpinak)sos rybnysos rybny1kilogramyświeże filety z flądry (lub inne białe ryby)świeże filety z flądry (lub inne białe ryby)1kilogramyświeże filety z flądry (lub inne białe ryby)świeże filety z flądry (lub inne białe ryby)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna1łyżka czerwony ocet winnyBagietka Francuska pokrojona na 4 porcje (lub użyj chleba lub bułek)Bagietka Francuska pokrojona na 4 porcje (lub użyj chleba lub bułek)1łyżka czerwony ocet winnyBagietka Francuska pokrojona na 4 porcje (lub użyj chleba lub bułek)Bagietka Francuska pokrojona na 4 porcje (lub użyj chleba lub bułek)2warzywo (np. szpinak)posiekane świeże liście estragonu (lub 1/4 łyżeczki. suszone)posiekane świeże liście estragonu (lub 1/4 łyżeczki. suszone)2warzywo (np. szpinak)posiekane świeże liście estragonu (lub 1/4 łyżeczki. suszone)posiekane świeże liście estragonu (lub 1/4 łyżeczki. suszone)31trochę posiekanej cukiniiświeży mielony czarny pieprzświeży mielony czarny pieprz1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone31trochę posiekanej cukiniiSOS RemouladeSOS Remoulade1cytryna, sok zcytryna, sok z1cytryna, sok zcytryna, sok z3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej31trochę posiekanej cukiniioliwa z oliwek, do smażeniaoliwa z oliwek, do smażenia31trochę posiekanej cukiniioliwa z oliwek, do smażeniaoliwa z oliwek, do smażenia1porcja startego parmezanuramięramię1porcja startego parmezanuramięramię4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepanko (lub zwykła bułka tarta)panko (lub zwykła bułka tarta)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwePanko bułka tarta (lub zwykła bułka tarta)Panko bułka tarta (lub zwykła bułka tarta)2warzywo (np. szpinak)uncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody2warzywo (np. szpinak)uncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1warzywo (np. szpinak)rzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 calarzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 cala1warzywo (np. szpinak)rzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 calarzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 cala1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogorący smak (Amiszowy lub Indyjski)gorący smak (Amiszowy lub Indyjski)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogorący smak (Amiszowy lub Indyjski)gorący smak (Amiszowy lub Indyjski)1małeczerwona cebula, pokrojona cienkoczerwona cebula, pokrojona cienko8liście romaine, plastry cienkie (szyfonada)liście romaine, plastry cienkie (szyfonada)8liście romaine, plastry cienkie (szyfonada)liście romaine, plastry cienkie (szyfonada)0warzywo (np. szpinak)bezkostna baranina pokrojona w kostki o wymiarach 3–4 cali – lub można ją zastąpić bezkostną łopatką jagnięcąbezkostna baranina pokrojona w kostki o wymiarach 3–4 cali – lub można ją zastąpić bezkostną łopatką jagnięcą0warzywo (np. szpinak)bezkostna baranina pokrojona w kostki o wymiarach 3–4 cali – lub można ją zastąpić bezkostną łopatką jagnięcąbezkostna baranina pokrojona w kostki o wymiarach 3–4 cali – lub można ją zastąpić bezkostną łopatką jagnięcą0warzywo (np. szpinak)Kapusta włoska, czyli pekińska, pokrojona w paski o grubości 2,5 cmKapusta włoska, czyli pekińska, pokrojona w paski o grubości 2,5 cm0warzywo (np. szpinak)Kapusta włoska, czyli pekińska, pokrojona w paski o grubości 2,5 cmKapusta włoska, czyli pekińska, pokrojona w paski o grubości 2,5 cm1porcja startego parmezanu1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala1porcja startego parmezanu1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala3Spód: okruszki z herbatników grahamprzyprawa do owoców morza, plus więcej do posypania (przepis poniżej)przyprawa do owoców morza, plus więcej do posypania (przepis poniżej)31trochę posiekanej cukiniiPrzyprawa Do Owoców MorzaPrzyprawa Do Owoców Morza1porcja startego parmezanu1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1porcja startego parmezanu1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej122 łyżki roztopionego masła12 pomidorów, plastry12 pomidorów, plastry122 łyżki roztopionego masła12 pomidorów, plastry12 pomidorów, plastry2warzywo (np. szpinak)Sos WorcestershireSos Worcestershire2warzywo (np. szpinak)Sos WorcestershireSos Worcestershire

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćEkspert
Gotowe W31 m.
Porcje31
Ocena Zdrowia10
Magazyn