Odbudowujący Bulion Wołowy

Odbudowujący Bulion Wołowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj odbudowującego bulionu wołowego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 675 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 2,55 zł za porcję. 11 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka cebuli, ząbki czosnku, śliwki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 57%. Spróbuj Odbudowujący bulion warzywny / odżywcza i oczyszczająca zupa, [] Asian Beef & Noodle Soup z 5-Składnikowym bulionem wołowym, oraz Bulion Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Żeberka, cebulę, śliwki i garnek połączyć w bardzo dużym ciężkim garnku; dodać 6 ćwiartek (najlepiej przefiltrowanej lub źródlanej wody).Jeśli nie można dodać całej wody na raz, wlać płyn barwiący później, gdy zmniejsza się bulion.Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, odtłuszczając pianę z powierzchni. Pokrywa z pokrywą lekko uchyloną. Zmniejsz ciepło do niskiego isimmer bardzo delikatnie, od czasu do czasu skimmingthe powierzchni, aż mięso będzie miękkie, o 2 1/2 godziny. Uncover; dusić aż brothis intensywnie aromatyzowane, o 3 godziny dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
śliwkiśliwki
BulionBulion
CebulaCebula
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Umieść sito o drobnych oczkach na innym dużym garnku; ułóż warstwę bulionu z sernika i szczepu (powinieneś mieć około 8 filiżanek).
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
GarnekGarnek
3
Usunąć wołowinę z kości w sitku i rezerwy do innego użytku; discardremaining ciał stałych w sitku. Łyżka tłuszczu zpowierzchnia bulionu. Doprawić do smaku salt.DO naprzód: może być wykonany 3 dni do przodu.Kryj się i wyluzuj. Przepłukać przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
WołowinaWołowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia27
Magazyn