Obfity Sos Bolognese Fettuccini

Obfity Sos Bolognese Fettuccini
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc wypróbuj obfity Sos boloński Fettuccini. Ten przepis służy 6. Na 3,21 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 941 kalorii, 45g białka, oraz 52g tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, sól i pieprz, mleko, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Fettuccini Bolognese, Serdeczne Bolognese, oraz Ragù alla bolognese (sos boloński) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym, ciężkim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Podsmażyć cebulę, seler, marchew i czosnek do miękkości, o 10 protokół. Zwiększyć ogień do wysokiej i dodać cielęcinę, wieprzowinę, kiełbasę i pancetta; gotować, aż mięso będzie równomiernie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
3
Wymieszaj pomidory, bulion z kurczaka, mleko, pietruszkę, Bazyl i tymianek. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 2 1/2 godziny; mieszać od czasu do czasu, rozbijając pomidory łyżką jak mieszać. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
4
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Dodać fettuccini i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
6
Podawać fettuccini polane sosem i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
FettuccineFettuccine
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Rodzaje PotrawSos
Magazyn