Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 662 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka szpinaku, mielona wołowina, pitas i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kieszenie Pita, Kieszenie BLT Pita, oraz Mediterranean Pita Pockets dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodać grzyby, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu i gotować przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Dodać wołowinę i gotować, aż nie pozostanie ślad różowy, 5 do 6 protokół. Łyżka off i wyrzucić tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Dodaj brandy i gotować, mieszając, aż prawie odparuje, 1 do 2 protokół. Wymieszać ze szpinakiem i gotować do ogrzania przez, o 1 1/2 protokół. Doprawić pozostałą solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
2 Szczypty Zmielonych Goździków
5
Zdjąć z ognia i wymieszać z parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
6
Wytnij 2-calowy pasek z boku każdej pita i otwórz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej