Obfite Fasolki Po Pieczeniu

Obfite Fasolki Po Pieczeniu
Obfite Fasolka po pieczeniu może być tylko przystawką, której szukasz. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 54 kalorie. Ten przepis służy 35. Jeśli masz szary poupon pikantny miód musztarda, fasola po bretońsku, mocno brązowy cukier i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Obfite Fasolki Po Pieczeniu, Obfite Fasolki Po Pieczeniu, oraz Obfite Fasolki Po Pieczeniu.

Instrukcje

1
Cebulę i boczek gotować w średnim rondlu na średnim ogniu, aż boczek będzie rumiany, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wymieszać pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu; gotować na wolnym ogniu 15 min., mieszając od czasu do czasu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia1
Magazyn