Obfite Fasolki Po Bretońsku

Obfite Fasolki Po Bretońsku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj obfitej fasolki po bretońsku. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 18 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 9g tłuszczu i w sumie 317 kalorii. 89 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz pod ręką ocet jabłkowy, miodowy sos barbecue, fasolę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Obfite Fasolki Po Bretońsku, Obfite Fasolki Po Bretońsku, oraz Obfite Fasolki Po Bretońsku dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Na dużej patelni gotuj wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Przenieś do 5-qt. Holenderski piekarnik. Dodaj pozostałe składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 1 godzinę lub do podgrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia6
Magazyn