Obfite Enchiladas Z Cukinii Ogrodowej
Przepis obfity Ogród cukinia Enchiladas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 50 minut. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 535 kalorii. Ten przepis służy 4. Wiele osób naprawdę lubiło to danie główne. 101 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, masło, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Enchiladas Ogrodowe, Cukinia Zen Garden Pizza, oraz Zupa Ogrodowa Z Cukinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Cebulę i czosnek ugotować na oleju do miękkości, o 5 protokół. Wymieszać z cukinią, 1/4 szklanki pokrojone w kostkę chiles, 1 łyżeczka chili w proszku, i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu. Gotować, aż zmięknie, 3 do 5 protokół.
Usuń mieszaninę cukinii z patelni i rezerwy.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Wymieszać z mąką, solą, pozostałą 1 łyżeczką chili w proszku i 1/8 łyżeczki pieprzu. Gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Wlać mleko; ubijać do zgęstnienia, 3 do 5 minut. Wymieszać w pozostałej 1/4 szklanki chiles pokrojone w kostkę i 1 szklanka sera Monterey Jack.
Wymieszać 1/2 szklanki sosu serowego do mieszaniny cukinii. Łyżka 1/3 szklanki mieszanki squasha w dół środka każdej tortilli; roll up.
Nadziewane tortille układamy w przygotowanym naczyniu do pieczenia, polewamy pozostałym sosem serowym. Przykryć i piec w nagrzanym piekarniku do nagrzania, o 25 protokół.
Wyjąć z piekarnika; posypać pozostałą 1/2 szklanki sera Monterey Jack i posiekanymi pomidorami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.