Obfite Enchiladas Z Cukinii Ogrodowej

Obfite Enchiladas Z Cukinii Ogrodowej
Przepis obfity Ogród cukinia Enchiladas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 50 minut. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 535 kalorii. Ten przepis służy 4. Wiele osób naprawdę lubiło to danie główne. 101 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, masło, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Enchiladas Ogrodowe, Cukinia Zen Garden Pizza, oraz Zupa Ogrodowa Z Cukinii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Cebulę i czosnek ugotować na oleju do miękkości, o 5 protokół. Wymieszać z cukinią, 1/4 szklanki pokrojone w kostkę chiles, 1 łyżeczka chili w proszku, i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu. Gotować, aż zmięknie, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Chili W ProszkuChili W Proszku
CukiniaCukinia
Papryka ChiliPapryka Chili
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Usuń mieszaninę cukinii z patelni i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Wymieszać z mąką, solą, pozostałą 1 łyżeczką chili w proszku i 1/8 łyżeczki pieprzu. Gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
MasłoMasło
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wlać mleko; ubijać do zgęstnienia, 3 do 5 minut. Wymieszać w pozostałej 1/4 szklanki chiles pokrojone w kostkę i 1 szklanka sera Monterey Jack.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
Papryka ChiliPapryka Chili
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Wymieszać 1/2 szklanki sosu serowego do mieszaniny cukinii. Łyżka 1/3 szklanki mieszanki squasha w dół środka każdej tortilli; roll up.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
CukiniaCukinia
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
RolkaRolka
7
Nadziewane tortille układamy w przygotowanym naczyniu do pieczenia, polewamy pozostałym sosem serowym. Przykryć i piec w nagrzanym piekarniku do nagrzania, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć z piekarnika; posypać pozostałą 1/2 szklanki sera Monterey Jack i posiekanymi pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn