Obfita zupa z soczewicy i kiełbasy
Obfita zupa z soczewicy i kiełbasy jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 17g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, czosnek w proszku, kapusta, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. 13 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest solidne. Spróbuj Obfita Zupa Z Soczewicy I Kiełbasy, Mama proste obfite gulasz z kiełbasy soczewicy, oraz Obfita Zupa Z Soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać duży garnek na średnim ogniu. Rozbić kiełbasę na kawałki i umieścić w garnku; gotować i mieszać, aż całkowicie rumiane, 5 do 7 protokół.
Gotowaną kiełbasę przełożyć do wolnej kuchenki.
Dodaj wodę, rosół z kurczaka, pomidory, soczewicę, cebulę, seler, marchew i czosnek. Doprawić czosnkiem w proszku, pietruszką, oregano, pieprzem, bazylią, rozmarynem i solą.
Gotuj na niskim poziomie, aż soczewica będzie miękka, około 4 godzin.
Kapustę wymieszać z zupą; kontynuować gotowanie, aż kapusta zmięknie, 15 do 20 minut.