Obfita Francuska Zupa Cebulowa

Obfita francuska zupa cebulowa to bezglutenowe zupa. Ten przepis służy 30. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 30 kalorii. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, niskiej wilgotności części odtłuszczone ser mozzarella, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Obfita Zupa Cebulowa Gratin, oraz Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować 10 min. lub aż do złotego brązu, często mieszając.
Dodać bulion i A. 1.; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia; dusić na średnim ogniu 5 min.
Brojler na ciepło. Zupa z kadzi w 6 miseczkach, na wierzchu grzanki i ser. Broil 2 do 3 min. albo aż ser się rozpuści.