Oaxacan-Style grillowana kukurydza na kolbie
Oaxacan-Style grillowana kukurydza na kolbie jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 136 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka queso fresco, ears corn, koszerna sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 28%. Spróbuj Oaxacan Grillowana Kukurydza, Kukurydza Oaxacan Z Grilla, oraz Węgiel Grillowany kurczak w stylu Sinaloa z grillowaną kukurydzą, czarną fasolą i Quinoa Relish dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
W małej misce połącz ser i 4 kolejne składniki (przez pieprz).
Umieść kukurydzę na stojaku do grillowania. Przykryć i grill 8 minut lub do lekko zwęglone, obracając od czasu do czasu.
Na talerzu umieścić kukurydzę; skropić mieszanką crema.