Nuggetsy sumowe z sosem tatarskim
Nuggetsy sumowe z sosem tatarskim mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 193 kalorie, 16G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.47 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz musztardę dijon, pikle relish, białko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Chrupiące nuggetsy rybne z sosem tatarskim, Chrupiące Pieczone Nuggetsy Rybne I Sos Tatarski, oraz Sum kreolski z sosem tatarskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć białko jaja i wodę w małej misce; dobrze ubić trzepaczką do drutu.
Połączyć bułkę tartą i pieprz w płytkim naczyniu. Kawałki ryb zanurzyć w mieszaninie białka jaja, pozwalając nadmiar kapać off.
Kawałki ryby zwijamy w panierce, aby pokryć.
Umieść rybę na blasze pokrytej natryskiem do gotowania. Marynować ryby w sprayu do gotowania.
Skropić równomiernie margaryną.
Piec w temperaturze 450 przez 12-14 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Połączyć majonez i kolejne 3 składniki; dobrze wymieszać.
Podawać ryby z sosem tatarskim i, w razie potrzeby, klinami cytrynowymi.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.