Nowy Orlean-Style Grillowane krewetki z trzciny-syrop glazury
Nowy Orlean stylu Grillowane krewetki z trzciny syrop glazury może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć repertuar dania głównego. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 8 i kosztuje 4,02 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 277 kalorii. Mieszanka liści laurowych, oregano, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Krewetki Grillowane W Stylu Nowoorleańskim, Indyk wolno wędzony z syropem trzcinowym-glazura kawowa, oraz New Orleans Style BBQ Shrimp.
Instrukcje
Krewetki obrać, rezerwując muszle; przykryć i schłodzić krewetki.
Połącz zarezerwowane muszle krewetek i wodę w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu. Przecedzić bulion przez sito do dużej miski; wyrzucić muszle.
W dużym rondlu połącz rosół, cebulę i kolejne 12 składników (cebula przez liście laurowe). Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować 10 minut. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Połączyć krewetki i syrop mieszaniny w naczyniu; przykryć i marynować w lodówce 1 godzinę.
Usuń krewetki z naczynia, zastrzegając marynaty.
Zarezerwowaną marynatę umieścić w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę; zdjąć z ognia.
Gwint 6 krewetki na każdy z 8 (12-calowy) szaszłyki.
Umieść kebaby na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania i grilluj przez 6 minut, obracając jeden raz.
Podawać z zastrzeżoną marynatą, w razie potrzeby.
Uwaga: ciemny syrop trzcinowy (taki jak Steen ' s) może być zastąpiony złotym syropem trzcinowym.