Nowy Meksyk Zielony Chile i Frito burgery

Nowy Meksyk Zielony Chile i Frito burgery
Nowy Meksyk Zielony Chile i Frito burgery może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 897 kalorii, 35g białka, oraz 56 g tłuszczu. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, majonezu, soli koszernej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj New Mexico Green Chile Gulasz, Zielone Chile Indyk Burgery, oraz Zielone Chile Indyk Burgery dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do średniej (350 do 450).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Wymieszać zmielony uchwyt, sól i pieprz w dużej misce, aż po prostu połączone (Nie overmix). Podzielić na 4 porcje i uformować na 1/2 cala. paszteciki z lekką depresją w środku każdego, aby pomóc im gotować równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uchwyt UziemiającyUchwyt Uziemiający
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Pędzel z 1 łyżeczką. olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Rub świeże chiles z pozostałych 1 łyżeczka. olej. Grilluj na dużym ogniu, często obracając, aż poczernieje, około 4 minut. Przykryć ręcznikiem do pary, około 10 minut. Gdy ostygnie, zetrzeć skórki, następnie łodygi, nasiona i pokroić chiles w paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Hamburgery Grill aż gotowane tak jak lubisz, o 7 minut dla średnich. W ciągu ostatnich kilku minut, położyć plasterek sera na każdym hamburgera i ułożyć podzielone rolki na grillu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Ułóż hamburgery na dole bułki i góry z jedną czwartą chiles i Fritos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Chipsy KukurydzianeChipsy Kukurydziane
RolkaRolka
7
Wymieszać majonez i sos barbecue i dollop o 2 łyżeczki. na każdego burgera. Ustaw wierzchołki rolek na miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
MajonezMajonez
RolkaRolka
8
* Canned Hatch green chiles są dostępne w niektórych sklepach spożywczych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Papryka ChiliZielona Papryka Chili

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Campo Viejo Cava Brut rosé z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Campo Viejo Cava Brut Rose
Campo Viejo Cava Brut Rose
Jasny, błyszczący różowy kolor. Przyjemny i mocny na nosie z silną obecnością dojrzałych czerwonych jagód. Z ma zaokrąglone, przyjemne uczucie w ustach.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn