Nowy Meksyk Zielony Chile i Frito burgery
Nowy Meksyk Zielony Chile i Frito burgery może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 897 kalorii, 35g białka, oraz 56 g tłuszczu. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, majonezu, soli koszernej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj New Mexico Green Chile Gulasz, Zielone Chile Indyk Burgery, oraz Zielone Chile Indyk Burgery dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średniej (350 do 450).
Wymieszać zmielony uchwyt, sól i pieprz w dużej misce, aż po prostu połączone (Nie overmix). Podzielić na 4 porcje i uformować na 1/2 cala. paszteciki z lekką depresją w środku każdego, aby pomóc im gotować równomiernie.
Pędzel z 1 łyżeczką. olej.
Rub świeże chiles z pozostałych 1 łyżeczka. olej. Grilluj na dużym ogniu, często obracając, aż poczernieje, około 4 minut. Przykryć ręcznikiem do pary, około 10 minut. Gdy ostygnie, zetrzeć skórki, następnie łodygi, nasiona i pokroić chiles w paski.
Hamburgery Grill aż gotowane tak jak lubisz, o 7 minut dla średnich. W ciągu ostatnich kilku minut, położyć plasterek sera na każdym hamburgera i ułożyć podzielone rolki na grillu.
Ułóż hamburgery na dole bułki i góry z jedną czwartą chiles i Fritos.
Wymieszać majonez i sos barbecue i dollop o 2 łyżeczki. na każdego burgera. Ustaw wierzchołki rolek na miejscu.
* Canned Hatch green chiles są dostępne w niektórych sklepach spożywczych.